Het zijn ongekend moeilijke tijden waar maar geen eind aan komt. De gemeente ziet de ernst en probeert, waar mogelijk, alles eraan te doen en in het werk te stellen om jullie te (laten) ondersteunen.

Het is, doordat er geen grote veranderingen zijn geweest de laatste tijd, inmiddels lang geleden dat we elkaar hebben gesproken en dinsdag staat er een nieuwe persconferentie vanuit het kabinet gepland.

Burgemeester Hamming en wethouder Krieger willen daarom graag het gesprek met jullie voeren op donderdag 10 december, 14.00 uur in de raadzaal.

Ook in het stadhuis hebben we te maken met veel beperkingen, alle 260 horecaondernemers ontvangen wordt daarom lastig. Als u er bij wilt en kunt zijn, laat het dan even weten per e-mail (j.blokpoel@zaanstad.nl) zodat we de aantallen in de gaten kunnen houden. Kijk ook of er per gebied een/ een aantal ‘woordvoerders’ aangewezen kunnen worden zodat er niet straks anderen niet toegelaten kunnen worden ivm de capaciteit. Daarnaast hoor ik graag zoveel als mogelijk van te voren welke onderwerpen er wat betreft jullie besproken moeten worden zodat we dit ook kunnen behandelen.

Nogmaals veel sterkte in deze bizarre tijd, ik hoor graag van jullie.

Hartelijke groet, namens de gemeente Zaanstad

Joris Blokpoel

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens