Samen kijken naar waar we voor staan, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan en keuzes met handvatten voor de toekomst maken. Een leuke informatie en gezellige middag voor iedereen die betrokken is bij de vraag: Hoe denk jij over bijvoorbeeld: Toerisme en recreatie - Onderwijs en werkgeverschap – Gezond ondernemen of … ?

Hierbij nodigen wij, Vincent, Rob, Klaas Jan en Ton, onze leden en partners uit voor een ‘samen (be)denken’ bijeenkomst met netwerkborrel moment van KHN De Leye.

Wanneer? maandag 4 december 2023
Hoe laat? Inloop 15.30 uur (start ALV 16.00 uur)
Waar? Boerderij De Loonsebaan, Loonsebaan 88, Vught

Aansluitend rond de klok van 5 uur is er een gezellige Sinterklaas-borrel “de zak met pakjes is al aangekomen en staat al bij de schoorsteen”, alle ‘ingrediënten’ voor een nuttige en gezellige middag.

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan deleye@khn.nl .
Laat uiterlijk 30 november van je horen of je erbij bent met 1 of 2 personen!
Heb je een vraag, actualiteit of relevant nieuws welke je graag wilt delen? Dit horen wij uiteraard graag, mail dit aan ons secretariaat via deleye@khn.nl dan kunnen wij er tijdens de vergadering aandacht aan geven.

Wil jij ook op de hoogte zijn van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen, zeker komen! Wij verwelkomen jullie graag op 4 december aanstaande.