Tijdens deze inspirerende middag heet burgemeester Ellen van Selm je van harte welkom en komen verschillende gastsprekers vertellen over kansen en ontwikkelingen in de evenementenbranche voor het aankomende jaar.

Aan de hand van presentaties praten zij je bij over verschillende onderwerpen. Daarnaast wordt deze middag gebruikt om elkaar beter te leren kennen, te inspireren en om op te halen waarin wij als gemeente onze faciliterende en stimulerende rol nog meer kracht bij kunnen zetten.

Meld u aan voor de Evenementenbijeenkomst 2024
Wij zien je graag tijdens de evenementenbijeenkomst op woensdag 24 januari, van 14.30 tot 17.00 uur, in de raadszaal van het stadhuis van Purmerend, lees hier de uitnodiging.
In verband met de organisatie verzoeken wij je vriendelijk om uiterlijk 16 januari aan te geven of u aanwezig bent. U kunt dit doen door een mail te sturen naar evenementen@purmerend.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens