Er is veel te doen rondom Tata Steel en Wijk aan Zee. Graag gaan wij met jou in gesprek om te bespreken hoe we hier gezamenlijk naar moeten kijken en of we zaken met elkaar willen afspreken.

Voor maandag 4 februari aanstaande om 12.30 uur ben je uitgenodigd voor een bespreking met de horecaondernemers uit de gemeente Beverwijk om de situatie en ontwikkelingen rondom de luchtkwaliteit en uitstoot van Tata Steel te bespreken. Er zijn veel ontwikkelingen en mediapublicaties rondom Tata Steel, en in het kielzog daarvan het imago van Wijk aan Zee, verschenen de laatste tijd. Horeca en toerisme zijn gebaat bij een positief imago van Wijk aan Zee. We denken dat we hier als ondernemers grote invloed op kunnen hebben.

Graag gaan wij met elkaar in gesprek op 4 februari bij DITTIS Sunsea op het strand van Wijk aan Zee.

We hebben een open agenda en willen graag ruimdenkend over het onderwerp met elkaar van gedachten kunnen wisselen. De bijeenkomst zal worden geleid door Ivo Berkhoff, regiomanager KHN.

Heb je nu alvast punten die je wil bespreken, geef ze dan alsjeblieft tegelijk door met je aanmelding.

Aanmelden
Om een beetje een richting te hebben hoeveel aanwezigen we kunnen verwachten, ontvangen we heel graag jouw aanmelding op beverwijk@khn.nl. Graag tot dan!