Op 16 november zijn er open dagen op het MBO onderwijs en vindt de XL banenmarkt plaats. Je kunt je als ondernemer hiervoor aanmelden.

Open Dagen mbo-onderwijs

Enkele partijen uit de sector organiseren in november een aantal dagen om mensen voor het Hospitality-vak te interesseren en enthousiasmeren. Zo vinden op 16 en 24 november Open Dagen plaats bij het mbo-onderwijs in Rotterdam. De uitgelezen plek om toekomstige studenten warm te maken voor het prachtige vak Hospitality. Deze studenten zetten straks mogelijk voet in jullie mooie bedrijf, dus vertel hierover en laat ze zien hoe leuk het is om in de sector te werken.

XL Banenmarkt

Tegelijkertijd vindt er donderdag 24 november in het Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam een XL Banenmarkt plaats. Het moment en de plek om in contact te komen met werkzoekenden en met mensen die een (carrière)switch willen maken. Ook het mbo-onderwijs is aanwezig en vertelt graag meer over de BBL-trajecten, die zij aanbiedt. Heb je op korte termijn personeel nodig? Wil je jouw personeel kennis laten met de BBL trajecten of hiermee nieuw personeel werven, neem dan vooral deel aan deze banenmarkt. Een stand is aanwezig. De aankleding wordt door elke ondernemer zelf verzorgd.


Meld je aan!

De Open Dagen als ook de XL Banenmarkt zijn een goede manier om je als ondernemer te profileren. Neem studenten, werkzoekenden en carrière switchers mee in de wereld van de Hospitality. Vertel ze en laat ze zien hoe leuk, interessant en veelzijdig het werk in de sector is.

Meer informatie en aanmelden:
16/11: Open Dag Zadkine, cluster Hospitality | contactpersoon: Marco Hugens | M.Hugens@zadkine.nl
24/11: Open Dag Albeda, cluster Hospitality | contactpersoon: Frank Lindeman | f.lindeman@albeda.nl
24/11: XL Banenmarkt | aanmelden via: https://www.rotterdamsebanenmarkten.nl/
Wij horen het graag als je je aanmeldt voor een of meerdere van de events, of als hierover nog vragen zijn.
Tot slot hopen wij u te ontmoeten bij de Open Dagen en de XL Banenmarkt!

LWA MKB Horeca, Toerisme & Retail, gemeente Rotterdam, Albeda en Zadkine Rotterdam, Rotterdamse Hotel Combinatie, Rotterdam Culturele Basis, Koninklijke Horeca Nederland

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens