Tijdens de ‘Facts of the Region Amstelland-Meerlanden’ krijg je zicht in de nieuwste cijfers over de economische ontwikkeling én de ontwikkeling van de brede welvaart in de regio. Welke sectoren trekken de economie? Profiteert iedereen van het gunstige tij? Heeft de regio voldoende brandstof om de positieve ontwikkeling aan de gang te houden?

De economie in de regio Amstelland-Meerlanden draait op volle toeren. De combinatie van internationale topbedrijven, een sterk regionaal MKB, ruimte voor lokale starters, de internationale mainport Schiphol, de Greenport en een goede bereikbaarheid zorgen voor economische groei. Naar verwachting groeit de regio in 2020 voor het achtste jaar op rij.

De grenzen van de groei lijken echter in zicht. De arbeidsmarkt en de woningmarkt vormen zichtbare knelpunten, en ook een dalende groei van de arbeidsproductiviteit. Daarnaast zijn er uitdagingen op het gebied van energietransitie en duurzaamheid en om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan delen in de welvaartsgroei.

Iedereen die geïnteresseerd is in de economische en brede welvaartsontwikkelingen is welkom: ondernemers, raadsleden, bestuurders, ambtenaren en andere geïnteresseerden.

Wanneer: maandag 4 november
Tijd: inloop 15.30 start 16.00 uur
Waar: Cobra Museum, Sandbergplein 1, 1181 ZX Amstelveen

Voor meer informatie en programma-overzicht, kijk hier

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens