Wil jij ook alles weten over gastvrijheid, service en jouw klant? Op woensdagmiddag 12 februari 2020 organiseert de gemeente Hoorn in samenwerking met Rob van Loon van Events Holland en Robert-Jan Knook van ANP/BNR een workshop gastvrijheid, ken je Klant en de PIMP theatershow van vakman Milo Berlijn.

Workshop Gastvrijheid
Speciaal voor de horeca in Hoorn, detailhandel en toeristische ondernemers organiseren we een workshop over gastvrijheid. Tijdens deze workshop vertellen we hoe je de gastbeleving kan verbeteren. Op een speelse en interactieve manier komen onderwerpen aan bod als de klantenreis, gastvrij aanbod van producten of diensten, zelfverzekerd communiceren naar klanten en collega's, non-verbale communicatie, promotie, meer klandizie door service, omgaan met (negatieve) feedback van klanten en collega's, en de positie van sociale media.

Wanneer? Woensdag 12 februari 2020
Tijd? 13.00 - 15.00 uur
Waar? Oosterkerk, Grote Oost 58-60 in Hoorn

PIMP Theatershow/Hospitality Cabaret
De PIMP theatershow bezorgt je een vrolijke en inspirerende middag over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Een show waarin heel beeldend tips en tricks uit de hospitality op de planken komen. Met pakkende voorbeelden uit de rijke praktijk van vakman Milo Berlijn.

Wanneer? Woensdag 12 februari 2020
Tijd? 15.00 - 17.00 uur
Waar? Locatie Oosterkerk, Grote Oost 58-60, 1621 BX Hoorn


De workshop en de theatershow worden je gratis aangeboden door gemeente Hoorn.

Aanmelden en vragen
Via deze link kun je je aanmelden voor de workshop en theatershow onder nummer 6 en 7. In de aanmeldlink vind je meer informatie. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Lizzy Bas via l.bas@hoorn.nl of via 06 11 74 95 80.

Aan de workshop kunnen maximaal 50 mensen deelnemen, dus wees er snel bij!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens