Gemeente Etten-Leur wil samen met jou aan de slag om Etten-Leur gezonder te maken! Heeft het je interesse, meld je aan.

Beste horecaondernemer,

Roken, overgewicht en problematisch alcoholgebruik veroorzaken jaarlijks 35.000 doden en 9 miljard euro aan zorgkosten. Daarom is in november 2018 het Nationaal Preventieakkoord gesloten, met ruim 70 partijen. Onder andere de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, zorgpartijen, NOC*NSF en de KHN (horeca brancheorganisatie) hebben zich verbonden aan dit akkoord, wat zich richt op een gezonder Nederland. Wil je meer weten over dit akkoord, check dan dit filmpje.

Wij willen samen met jullie aan de slag om Etten-Leur gezonder te maken!
Dit willen we doen door een lokaal preventieakkoord op te stellen. Maar dat kunnen we als gemeente niet alleen. Daarom organiseren wij op 23 maart om 19.30 uur – 20.30 uur een aftrapbijeenkomst. We gaan samen op een interactieve manier, via Teams, aan de slag met de onderwerpen roken, overgewicht en problematisch alcoholgebruik. Zo bespreken we wat er al gedaan wordt in Etten-Leur en wat er nodig is om Etten-Leur gezonder te maken. Ook horen we graag jouw mening en suggesties over (anti)drugsacties.

Doe jij ook mee?
Meld je dan voor 17 maart aan bij Vera van Rooij, via Vera.deRooij@etten-leur.nl. Een paar dagen van tevoren ontvang je een mail met meer informatie.

Mocht je in de tussentijd al vragen hebben, stel ze gerust!

Met vriendelijke groet,
Namens wethouder Frank Vrolijk,

Vera van Rooij

P.s. Ken jij iemand die deze avond niet mag missen, stuur dan dit bericht vooral door.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens