Samen met jou willen we verkennen wat jullie verder kunnen doen om het nachtverblijf in de provincie Brabant te stimuleren.

We zien nu dat iedere stad zelf het wiel aan het uitvinden is en dat is niet productief.

NBTC Holland Marketing heeft de afgelopen maanden hoog ingezet om toerisme in Nederland te promoten. Samen met een consultant van NBTC zullen we aan de hand van deze marktgegevens samen verder sparren over de mogelijkheden ter promotie van onze provincie.

Wanneer: dinsdag 27 oktober
Tijd: inloop 13.30 uur (start vergadering 14.00 uur), einde: 16.00 uur
Waar: Golden Tulip Hotel Central, Burgemeester Loeffplein 98, 5211 RX ‘s-Hertogenbosch

Heeft het je belangstelling of interesse, meld je aan en ben erbij !

De locatie is 'corona-proof' ingericht zodat wij veilig bijeen kunnen komen volgens de geldende maatregelen. Kijkend naar de strikte regelgeving zijn er maximaal 30 stoelen beschikbaar.

Aanmelden:
Laat ons secretariaat voor zaterdag 17 oktober weten of je aanwezig bent bij dit overleg, voorzien van specifieke vragen/onderwerp(en) die je graag besproken ziet. Aanmelding: oostbrabant@khn.nl.

Parkeren
Als gast van Golden Tulip Hotel Central kunt u, tegen gereduceerde tarieven, gebruik maken van de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage “De Tolbrug”. U kunt zich direct melden via de intercom welke staat bij de entree van de kelder, dit is het linker gedeelte bij de ingang van de parkeergarage. Bij incheck dient u dit ticket om te wisselen voor een uitrijkaart tegen het gereduceerde tarief. Uw gereduceerde tarief is afhankelijk van de duur van het parkeren: Bij 0 tot 5 uur = € 7,50

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens