Graag nodigen wij je uit voor het hoteloverleg van woensdag 30 september vanaf 15.00 uur bij Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Boeing Avenue 2, Schiphol-Rijk.

Er is door de COVID-19 maatregelen veel veranderd in de hotelbranche. Mede daarom is het belangrijk dat je bij deze bijeenkomst aanwezig bent. Er komen interessante sprekers aan het woord met relevante informatie. Na de ronde met gastsprekers kunnen de gasten starten met de borrel, en hebben we aansluitend voor de hoteliers een onderling vervolgoverleg gepland om te horen hoe het gaat, tips uit te wisselen en te bepalen wat we samen kunnen bereiken. Vervolgens sluiten we aan bij de borrel.

Het programma is als volgt:

14:45 uur Inloop
15:00 uur Opening door Martijn Beekhuis, voorzitter Hoteloverleg KHN Haarlemmermeer.
15:05 uur Visitordata, Martijn Gijs van de Broek met de analyse van eerste half jaar en uitleg over een gratis pilot met financiële KPI’s op kale kamerprijs per check-in.
15:25 uur KHN, Hans van de Kooij over de actualiteiten binnen de hotelsector.
15:45 uur Politie, Olaf Marinde over actuele overlast m.b.t. onder ander lachgas.
15:55 uur Gemeente Haarlemmermeer, Martin Sulman over het raadsvoorstel ‘Toerisme, evenementen en promotie Haarlemmermeer 2020-2025’, hier vind je de informatie en hier het raadsvoorstel
16:05 uur Booking.com, Matthijs Krebbers met een update.
16:15 uur Event Park Amsterdam, Floris Licht.
16.20 uur Update Shuttle project, John Nieuwland
16:25 uur Introductie Jasper de Wijn, National Accountmanager, Duvel Moortgat Nederland.
16.30 uur Onderling overleg hoteliers.
17.00 uur Afsluitende netwerkborrel met een presentatie en proeverij door Ivo Thijssen, Biersommelier, Duvel Moortgat Nederland.

RSVP aanmelden graag via deze link.

Het verslag van het laatste overleg op 30 juni vind je hier.

Graag tot 30 september!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens