Als ondernemer en/of vastgoedeigenaar heeft u onlangs vanuit uw ervaring en expertise input geleverd voor het Actieplan Zandvoort centrum. Via deze mail willen we u graag uitnodigen voor een bijeenkomst op 15 december van 9.00 – 10.30 uur.

Tijdens deze ochtend krijgt u een terugkoppeling, presenteren we u het concept Actieplan Zandvoort centrum en gaan we graag u in gesprek over het actieplan. Deze bijeenkomst vindt online via Microsoft-Teams plaats en daarom vragen we u zich aan te melden door een mail te sturen naar zandvoort@haarlem.nl.

Actieplan Zandvoort centrum
Het actieplan focust zich op het verlevendigen van het centrum, het verbeteren van de uitstraling, het voorkomen van leegstand - en het zorgen voor een passende invulling en uitstraling van de leegstaande panden. Het uiteindelijk doel is om een levendig en bruisend centrum van Zandvoort met een jaarrond kwalitatief aanbod te realiseren. Om te komen tot een sterk en gedragen plan werkt gemeente Zandvoort samen met ondernemers en vastgoed in een kopgroep.

Aanmelden
We zien uw aanmelding via zandvoort@haarlem.nl graag tegemoet. Enkele dagen van tevoren ontvangt u de link naar de vergadering.

Hartelijk dank alvast en tot 15 december!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens