Regelmatig heeft Koninklijke Horeca Nederland (KHN), vertegenwoordigd door enkele horecaondernemers uit de gemeente Eijsden-Margraten, overleg met de gemeente. Tijdens het vorige overleg heeft wethouder Jacobs aangegeven dat er in de gemeente Eijsden-Margraten een "promotie potje" beschikbaar komt voor een toeristisch hersteloffensief na corona.

Graag gaan wij met jou als horecaondernemer in overleg waar we dit "promotie potje" het beste voor kunnen inzetten. Heb je goede, innovatie ideeën en wil je meedenken over een voorstel dat KHN aan de gemeente Eijsden-Margraten kan aanbieden voor de besteding van dit "promotie potje"? Dan nodigen we je hierbij uit om op donderdag 11 februari aanstaande om 13.00 uur aan te schuiven.

Aanmelden
Mocht je interesse hebben om deel te nemen, stuur dan voor dinsdag 9 februari aanstaande een e-mail naar h.massen@khn.nl. De link voor de digitale teams vergadering krijg je dan aansluitend op 10 februari toegestuurd.

Voor meer informatie neem gerust contact op met jouw regiomanager Hellen Massen, bereikbaar via 06 10 71 42 34.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens