Een Sphinxkwartier waar goed ondernemen, werken, wonen en recreëren met elkaar in balans zijn. Met aandacht voor ruimte, duurzaamheid, veiligheid en een schone stad. Dat willen ondernemers, bewoners en bezoekers.

Stadsaanpak Maastricht Bereikbaar en Stichting Sphinxkwartier heeft het bestuur van KHN Maastricht & Heuvelland gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Zero Emissie Stadslogistiek (ZES) is de invoering van een Zero Emissie-zone per 1-1-2025 door de gemeente Maastricht. Bestelbussen en vrachtauto’s die op benzine, diesel of lpg rijden of hybride zijn, mogen dan niet meer zomaar de binnenstad in- en uitrijden. Minder CO₂-uitstoot en minder kilometers leveren een belangrijke bijdrage aan het behoud van gezonde, aantrekkelijke en veilige stadscentra én daardoor ook aan de economische vitaliteit. Welke vragen heb jij?

Kom naar het Stadslogistiek Café. Vooral ondernemers, maar ook bewoners zijn welkom. We willen met de ondernemers van het Sphinxkwartier de uitdagingen en kansen van ZES voor dit gebied verkennen en hen verbinden aan slimme (stads)logistieke mobiliteitsoplossingen. Daarom vinden we jouw komst zo belangrijk. Onder andere directeur-eigenaar Albert Berghof en logistiek manager Yoshi Claessens van Blanche Dael vertellen over de oplossingen die zij bedacht hebben of gaan realiseren om ook in de toekomst goede zaken te kunnen blijven doen! Starten met ZES is makkelijker met wat hulp en vooral met elkaar.

Kom 20 september naar ons Stadslogistiek Café ‘Sphinxkwartier op weg naar ZES’ bij Blanche Dael, Aan de Brikkebouw 10. Maastricht van 18.00 tot uiterlijk 21.00 uur.

Info en aanmelden

Derde Stadslogistiek Café ‘Sphinxkwartier op weg naar ZES’ | Maastricht Bereikbaar

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het Stadslogistiek Café. We zullen je vragen zo concreet mogelijk beantwoorden.

Vriendelijke groeten,

Jelle Ummels Patrick Bulté
projectleider Stadsaanpak Maastricht Bereikbaar voorzitter Stichting Sphinxkwartier

Het Stadslogistieke Café is een samenwerking tussen Stadsaanpak Maastricht Bereikbaar, Centrum Management Maastricht en Stichting Sphinxkwartier.

Meer info Op weg naar ZES Maastricht | Maastricht Bereikbaar