Een prachtig programma op de Dag van de Ondernemer. Ondernemers uit Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Ouder-Amstel zijn van harte welkom!

Op vrijdag 17 november is het de Dag van de Ondernemer
In de middag biedt Ondernemend Amstelveen een exclusief, inspirerend en leerzaam programma voor ondernemers uit de gemeenten Amstelveen, Diemen, Uithoorn, Aalsmeer en Ouder-Amstel. Deelname is kosteloos. Het programma wordt aangeboden door Stay on Track, de gemeente Amstelveen en het Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland.

Vanaf 13.30 uur heten we je van harte welkom bij Nationaal Tennis Centrum De Kegel in Amstelveen, waar wethouder Adam Elzakalai om 14.00 uur het programma officieel zal openen.

Na de opening door de wethouder zijn er een interessante lezing en workshops over twee belangrijke thema's, die vaak worden onderschat: De toekomst van het ondernemen (leiderschap) en Cybercrime- en security.

Om 17.00 uur wordt afgesloten met een netwerkborrel
Naast kennis en inspiratie biedt deze bijeenkomst ook een mooie gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en relaties op te bouwen met ondernemers uit de regio.

Let op: Graag vooraf aanmelden voor de workshops om verzekerd te zijn van een plekje, via onderstaande links.

Workshop 1: Wat doe jij als je onderneming wordt gehackt?

Een op de vijf ondernemers krijgt te maken met een cyberaanval. Zo vertrouwden veel Amstelveense ondernemers hun internet en telefonie toe aan de systeembeheerder, die vervolgens zonder toestemming alle contracten op eigen naam zette en hoge bedragen incasseerde via automatische incasso. Hij dreigde alles plat te leggen (internet, telefonie, kassa, etc.) als er niet werd betaald.

Vergroot de cyberweerbaarheid van jouw organisatie en meld je aan voor de cyber boost sessie op 17 november onder begeleiding van cybersecurityprofessionals van het CCRC.

Aanmelden via Gehacked! Wat nu? - Ondernemersvereniging Amstelveen (oa-amstelveen.nl)

Workshop 2: Exclusieve lezing en workshop door Richard van Hooijdonk: De toekomst van het ondernemen (leiderschap)

Snelle veranderingen hebben nieuw leiderschap nodig. Ben jij er klaar voor? Tijdens deze lezing met workshop bieden Richard van Hooijdonk en trendwatcher Levy Hofman waardevolle inzichten waarmee je het ondernemen van de toekomst direct in de praktijk kunt implementeren. En leer je hoe je zelf aan de slag kunt gaan met de toekomst van jouw leiderschap.

Aanmelden via Exclusieve lezing en workshop: De toekomst van leiderschap - Ondernemersvereniging Amstelveen (oa-amstelveen.nl)