We hebben een roerige tijd achter de rug en nog altijd zitten veel van ons in een lastige situatie met onze bedrijven.

De coronamaatregelen zijn nog niet allemaal van tafel, de schulden hebben zich bij een aantal flink opgehoogd, personeel is nauwelijks te krijgen, kortom, we zijn er nog lang niet! Des te meer is er de behoefte om met elkaar wat leuks te ondernemen, want ook dat is al weer veel te lang geleden.

Hierbij nodigen wij je daarom van harte uit om met ons mee te varen over de Vecht en Loosdrechtse plassen op maandag 20 september. We verzamelen om 10.00 uur bij Nautisch Kwartier De Evenaar, Scheendijk 23 in Breukelen en zijn daar 's avonds om 20:30 uur weer terug.

Bezoek met rondleiding

We hebben voor deze gelegenheid een mooie sloep gehuurd waarmee we om 10:30 uur af zullen meren richting de Loosdrechtse plassen en de Vecht. Onderweg bezoeken we een aantal mooie horecazaken, zoals het pas overgenomen Kompas, Hotel Flora Batava en Buitenplaats Slangevegt. Op de locaties krijgen we een rondleiding en uiteraard lekkere hapjes en drankjes. Rond 20:30 uur zijn we weer terug in Breukelen waarna iedereen zijn eigen weg kan vervolgen. De sloep is zowel geschikt om te varen met mooi weer als met minder goed weer (we duimen uiteraard voor een mooie, zonnige dag!).

Eigen bijdrage

De afdeling zal een groot deel van de kosten voor haar rekening nemen, daarnaast vragen we een eigen bijdrage van 50.- euro p.p. Dit bedrag graag cash te voldoen bij het instappen in de sloep.

Aanmelden

Stuur je aanmelding naar amstelland@khn.nl met je naam, telefoonnummer en eventuele dieetwensen, dan ontvang je een bevestiging. Er kunnen maximaal 25 personen mee aan boord, dus meld je snel aan, want vol=vol!

Heb je je aangemeld en kan je onverhoopt toch niet, meld je dan op tijd af (uiterlijk 2 dagen van te voren), anders zijn we genoodzaakt de eigen bijdrage in rekening te brengen.

Wij hopen met een volle sloep te vertrekken en zien je aanmelding graag z.s.m. tegemoet, dus meld je nu direct aan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens