Deze week ontvangen alle Amstelveners wiens onderneming tussen 0 en 3 jaar bestaat een uitnodiging van de gemeente Amstelveen om zich in te schrijven voor het ZAAI ontwikkeltraject, bestaande uit coaching, Masterclasses, inspiratiesessies en netwerkbijeenkomsten.

De Gemeente Amstelveen heeft haar krachten gebundeld met Ondernemersvereniging Amstelveen en Rabobank Amstel en Vecht. Gezamenlijk zijn zij initiatiefnemer van ZAAI Amstelveen en ondersteunen deze partijen startende ondernemers bij het opbouwen van een succesvolle onderneming.

Deelname aan ZAAI is kosteloos; de ondernemer investeert tijd, energie en inzet. ZAAI zorgt voor de rest. Het gehele traject vertegenwoordigd overigens een waarde van zo’n € 1.500,-

Om potentiële deelnemers te laten kennismaken met ZAAI wordt op dinsdag 3 december een interactieve kick-off sessie georganiseerd in het gemeentehuis van Amstelveen. Wethouder Floor Gordon legt uit wat deelname aan ZAAI een ondernemer kan opleveren. Daarnaast wordt het programma voor 2020 toegelicht door coach Anja de Die. Tot slot zijn er een aantal oud-Zaailingen die hun ervaringen delen. Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen; bovendien kan men zich direct inschrijven voor ZAAI 2020. De kick-off sessie start om 19.30 uur.

Meer informatie lees je in bijgaand persbericht en op www.zaaiamstelveen.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens