Lees hieronder wat er allemaal de komende tijd op de agenda staat

Het lijkt er misschien op dat het al enige tijd stil is binnen onze club, maar achter de schermen is jullie lokale bestuur al druk bezig geweest met de nieuwe actiepunten. Via deze weg alvast een kleine update voor de zomer.

Save the date:

  • Dinsdag 12 september 2023: Kasteleinsreisje
  • Dinsdag 10 oktober 2023: ALV bij Opener

In deze jaarkalender vind je veel data, vooral voor de bestuursleden, maar noteer alle activiteiten en vergaderingen voor jezelf alvast in de agenda, zodat je niks mist.

Dinsdag 10 oktober staat de eerstvolgende algemene ledenvergadering gepland, hiervoor zit het bestuur op 6 september samen om de agenda te bepalen. Heb je al onderwerpen en/of vragen voor de ALV, dan kun je die voor 6 september doorgeven via horecadongen@gmail.com, dan kunnen we deze gelijk agenderen.

Nieuws:

  • Er volgen binnenkort 2 voorstel data voor de BHV herhalingsdagen.
  • Er komt een najaars Proef Dongen evenement op vrijdag 4 november bij den Heerd.
  • Tussendoor lopen er ook gesprekken met de Dongense Evenementen Organisaties (DEO).
  • We zijn intussen met de Peeënstekers in overleg geweest over evaluatie carnaval, maar ook opzet van de 11-11 viering. De details worden nog uitgewerkt, maar het lijkt er op dat zaterdag 11 november er een groot carnavals evenement komt in het Wilhelminapark van 11 uur ’s ochtends tot +/- 20:00 uur ’s avonds. We zijn aan het onderzoeken of we gezamenlijk aansluitend een dongense 11-11 avond bij iedereen in de kroeg kunnen organiseren.

We wensen iedereen alvast een fijne zomer en eventuele vakantie toe. Hopelijk zien we jullie op 12 september tijdens het kasteleinsreisje en kunnen we in oktober onze behaalde actiepunten met jullie delen.