Met het vertrek van Peggy de Rijcke en na een positieve respons van onze leden, willen we Martijn de Groot introduceren als kandidaat voorzitter.

Peggy de Rijcke heeft onlangs besloten haar voorzitterschap neer te leggen. Tijdens de kerstdagen hebben we nagenoeg alle leden bezocht en de vraag gesteld of men interesse had om deel te nemen aan ons bestuur. Gelukkig hebben we meerdere positieve reactie gekregen.

Om onze collectieve belangen op gemeentelijk niveau goed te kunnen behartigen is een horeca vertegenwoordiging vanuit alle kernen in ons bestuur heel belangrijk.

We hebben inmiddels meerdere geïnteresseerden gevonden en gelukkig ook een kandidaat voorzitter. Samen met hen kunnen we de afdeling weer verder gaan uitbouwen. Martijn de Groot (Graanbeurs Terneuzen) heeft zich beschikbaar gesteld om het voorzitterschap te gaan invullen. We juichen zijn kandidatuur van harte toe. Om vaart in de procedure te houden leggen wij de kandidatuur van Martijn aan je voor. Dan zijn de functies van voorzitter en penningmeester ingevuld en ontbreekt het ons alleen nog aan een secretaris. Interesse? We horen het graag!

Mochten er bezwaren of andere ideeën zijn, laat het ons weten. Ons voorstel is om Martijn over 2 weken te benoemen tot voorzitter zodat we hierna aan de slag kunnen. Via mail en eventueel app houden we je op de hoogte.

Vragen

Neem bij vragen gerust contact met ons op via middenzeeuwsvlaanderen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens