Bureau Toerisme Laag Holland (BTLH) is actief bezig om vanuit haar marketing en promotie-rol alle voorbereidingen te treffen om de economie en toerisme op gang te brengen zodra het weer mogelijk is.

Graag delen we wat ontwikkelingen namens BTLH:

 1. Vernieuwde website BTLH
  Heb jij ‘m al gezien? De websites Laag Holland en In Oostzaan zijn helemaal vernieuwd en met een frisse, uitnodigende look en feel. Op deze manier is het gebied Laag Holland beter digitaal vindbaar én zijn betere koppelingen te maken met sociale media. Als je zelf met jouw bedrijf op deze site vermeld wilt staan, dat kan. Mail naar info@laagholland.com en bespreek het met BTLH.

 2. Terugblik Café Laag Holland
  Maandag 8 maart 2021 vond de digitale netwerkbijeenkomst Café Laag Holland plaats. Via deze online bijeenkomst is informatie gedeeld over de impact van de coronacrisis, de herstelverwachting en acties die door Bureau Toerisme Laag Holland zijn en worden uitgevoerd om de regio optimaal te promoten en ondersteunen. Middels de Menti-meter deelden de aanwezigen hun input en ervaringen. Heb jij deze avond – net als ik – gemist? Klik hier voor de powerpoint presentatie en hier voor de links naar de campagne filmpjes van de campagne: 'Achtertuin van Amsterdam' en 'Je zit er naast'.

 3. De folderophaaldagen worden dit jaar georganiseerd van 22 maart t/m 1 april
  Jaarlijks zijn bij BTLH kosteloos diverse folders van het gebied Laag Holland op te halen. Ook de folder over Oostzaan ligt bij BTLH. Vorig jaar hebben we de informatie gecheckt en aangepast waar nodig. Ook de recreatieve/historische fiets/wandelroute hebben we laten herdrukken en is bij BTLH op te halen. Om het ophalen corona-proof te organiseren zal het dit jaar in een take-away vorm zijn.

  Wil je folders bestellen? Mail de bijgaande ingevulde lijst naar info@laagholland.com en reserveer een tijdslot voor het ophalen door de datumprikker in te vullen. Ophaaladres is: Waterlandlaan 81, 1441 RS Purmerend.

 4. Aanmelden nieuwsbrief BTLH
  Wil je zelf de nieuwsbrief van BTLH ontvangen? Ook dat kan door een mail te sturen naar info@laagholland.com. BTLH zal een aanmeldlink sturen. De meest recente nieuwsbrief is te lezen op folder via deze link.

 5. Digitaal informatiebord – kerkplein Oostzaan
  We willen Oostzaan beter op de kaart zetten. Om bezoekers/inwoners in het dorp te voorzien van toeristisch/recreatieve informatie wordt een samenwerking aangegaan met Suurland Outdoor BV. Suurland is verantwoordelijk voor de exploitatie van het bord. Op dit moment zijn ze bezig met de acquisitie van adverteerders. Wellicht ben je daarvoor al benaderd.

  Naast Oostzaans aanbod voor verblijf, horeca, winkels, cultuur, evenementen zijn ook wandel, fiets en vaarroutes op te zoeken. Tevens worden de websites van Laagholland.com en inoostzaan.nl in het digitale bord gekoppeld. De aanlevering van informatie moet nog plaatsvinden. Binnenkort zullen wij jou via mail hierover informeren en betrekken.

 6. Platform Toerisme
  Het lijkt ons goed om dit voorjaar weer een bijeenkomst van het Platform Toerisme Oostzaan te organiseren. Waarschijnlijk digitaal, maar als het kan zou het fijn zijn om elkaar persoonlijk weer te zien en spreken. Graag horen wij van jou terug welke onderwerpen je graag op de agenda zou willen hebben.

De afgelopen jaren heeft Jan Heitlager zich met veel energie en enthousiasme ingezet om het Platform Toerisme op te zetten en recreatieve/toeristische verbinding te maken tussen diverse ondernemers en stakeholders. In 2020 heeft Jan bij de gemeente aangegeven te stoppen met het voorzitterschap. Vanuit zijn rol bij de Fietsersbond en als betrokken inwoner van Oostzaan blijft Jan uiteraard nog wel verbonden aan het Platform Toerisme. Dit betekent dus dat er een nieuwe voorzitter gezocht wordt voor het Platform Toerisme. Bij interesse kan er contact opgenomen worden via saskia.beumer@over-gemeenten.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens