Bij de gemeente Arnhem zijn er tot en met 8 april 2020 3.800 aanvragen voor ondersteuning ontvangen van ondernemers uit Arnhem, Overbetuwe en Lingewaard.

Hieronder tref je informatie over de voortgang aanvraag voor financiële ondersteuning vanuit de TOZO-regeling: Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Zelfstandige Ondernemers.

Voorschotten
We snappen dat de financiële problemen ernstig zijn. Daarom zijn we gestart met het uitbetalen van voorschotten aan ondernemers en zzp'ers die in grote financiële nood verkeren. We verwachten dat iedereen die in aanmerking komt voor een voorschot, het geld vóór 24 april op de rekening heeft staan.

Besluit
De TOZO-regeling is een maatregel van de rijksoverheid die wij uitvoeren. Pas als deze maatregel formeel van kracht is, kunnen wij een besluit nemen over jouw aanvraag. Het uitgangspunt is dat je binnen vier weken na jouw aanvraag bericht krijgt of je in aanmerking komt voor deze regeling.

Extra capaciteit
Bij de gemeente Arnhem hebben we tot en met 8 april 2020 3.800 aanvragen voor ondersteuning ontvangen van ondernemers uit Arnhem, Overbetuwe en Lingewaard. Om alle aanvragen te kunnen verwerken, zijn bij het Bureau Zelfstandigen 25 extra medewerkers ingezet. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we jouw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Details over de TOZO-regeling vind je op www.arnhem.nl/tozo. Zie ook www.arnhem.nl/corona

Met vriendelijke groet,
Programmateam Vitale Economie

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens