Op dinsdag 1 november jl. heeft het bestuur van KHN Edam-Volendam haar bestuursvergadering gehouden. De belangrijkste punten uit dit overleg kun je hieronder terugvinden.

Op dinsdag 15 november hebben we de ledenvergadering vanaf 11.00 uur bij Smit-Bokkum. Als je je nog niet hebt opgegeven, doe dat dan via edamvolendam@khn.nl. De volgende bestuursvergadering is op dinsdag 6 december 2022 om 10.00 uur. Mochten er punten zijn die we voor je kunnen bespreken, of wil je aanwezig zijn? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Ben je erbij 15 november?

Op dinsdag 15 november zien we je graag tijdens een gezellige lunch bij Smit Bokkum. Jacob D. Edwards zorgt voor sfeervolle muzikale ondersteuning. Voorafgaand om 10.30 uur is de algemene ledenvergadering (ALV) gepland van KHN Edam-Volendam. Lees hier meer en meld je aan via edamvolendam@khn.nl.

Verruimde terrassen weg tijdens Sinterklaasintocht

Het verzoek is binnengekomen om de terrassen aan de loswal tijdens de sinterklaasintocht op zondag 13 november voor 16.00 uur weg te halen.

De verruimde terrassen zijn daarna toegestaan tot 1 januari. Het bestuur heeft een brief verstuurd met het verzoek om de coronaterrassen te laten staan. De behoefte bij de bevolking ligt hier ook, mensen willen meer ruimte en de zomers duren langer. Daarnaast is gebleken dat het goed loopt en er geen excessen zijn.

Overleg burgemeester

We hebben een overleg aangevraagd met de burgemeester over de volgende punten

  • We willen een planning voor een structureel overleg van 4 keer per jaar
  • De terrassen willen we structureel verruimd opstellen
  • Het Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid kan nu opgepakt worden, medewerking van de gemeente is nodig.

Heb je aanvullende punten die we mee kunnen nemen? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Overleg paracommercie

KHN Edam Volendam heeft een overleg gehad met wethouder economische zaken en toerisme over de naleving van para-commerciƫle omstandigheden. We hebben aangegeven hier meer duidelijkheid over te willen hebben. Afgesproken is dat de gemeente een gesprek initieert met de diverse partijen.

Wedstrijd zondag extra inzet

Komende zondag vindt de voetbalwedstrijd Volendam-Feyenoord plaats. De Gemeente heeft gezorgd voor extra inzet deze dag.

Like KHN Edam-Volendam op Facebook of volg ons via www.khn.nl/edam-volendam


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens