De Landelijke Stranddagen komen er weer aan. De Stranddagen staan gepland voor donderdag 9 en vrijdag 10 november in Den Helder.

In nauwe samenwerking met de gemeente Den Helder, Koninklijke Horeca Nederland, KIMO, Stichting Strandexploitatie Noordkop, Rijkswaterstaat, KMVK en de Provincie Noord-Holland maken wij er weer twee inspirerende dagen van. Een bijeenkomst voor en door kustbelanghebbenden, die elkaar informeren en inspireren, kennis uitwisselen en elkaar ontmoeten. Zoals je van ons gewend bent.

Het thema van de Landelijke Stranddagen is dit jaar “Ruimte aan de kust”. Dit thema is actueler dan ooit. De uitdagingen waar de Nederlandse kust de komende jaren voor staat, hebben grote impact. Denk aan ontwikkelingen op het gebied van recreëren, mobiliteit, toegankelijkheid, natuur en duurzaamheid. De druk op de ruimte van de kust wordt steeds groter. Wij gaan daar graag met jou over in discussie.

Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor de nodige afleiding in het donderdagavondprogramma en is er voldoende ruimte om te netwerken.

Het conceptprogramma ligt in grote lijnen klaar. Mocht je suggesties hebben voor onderwerpen of inspirerende projecten met ons willen delen, dan kun je dat ons laten weten via: bas@strandnederland.nl

Binnenkort hoor je meer. Je kunt je nu al aanmelden.

Aanmelden