We praten je wederom graag bij over een aantal belangrijke onderwerpen die de afgelopen periode zijn besproken (met de gemeente).

Precariobelasting 2020
Sinds 14 oktober is de horeca wederom geconfronteerd met een gedeeltelijke lockdown. Het bestuur is daarop opnieuw met onder andere wethouder List in gesprek gegaan. Precariobelasting stond wederom geagendeerd. Inmiddels hebben we de bevestiging ontvangen dat het college ingestemd heeft om de precariobelasting over de maanden oktober, november en december 2020 te crediteren.

Update Horeca voor de zorg
Vorige week zijn de eerste pilotklassen voor Vitalis al voortvarend van start gegaan. Sinds deze week zijn alle zorgaanbieders op dit platform actief en wordt door Transvorm verder de match gemaakt tussen horecamedewerkers en zorgaanbieders. Jouw medewerkers ontvangen bericht van Transvorm wanneer zij kunnen starten met de 2-daagse klas.

Heb je nog horecamedewerkers die zich nog willen aanmelden? Dit kan, laat hen zo snel mogelijk zelf een account voor aanmaken op de site van Transvorm – Extra handen voor de zorg. In de flyer lees je verdere instructies en de link om je aan te melden! Zie voor nadere informatie ook de nieuwsupdate ‘Kickstart Horeca Eindhoven Ontzorgt!’ van 17 november.

WhatsApp groep KHN Eindhoven
Begin oktober heeft het bestuur een appgroep voor leden van KHN Eindhoven opgericht. We zijn blij om te zien dat vele ondernemers hier deel aan hebben genomen.

Deelnemen?
Mocht je graag deel willen nemen aan deze WhatsApp groep en de nodige informatie willen ontvangen, dan kun je dit doen door een app aan de regiomanager Yumi Overbeeke te sturen (06 12 05 13 04), met jouw naam, bedrijfsnaam en vermelding WhatsApp groep KHN Eindhoven of klik op deze link.

Zijn er verdere vragen, neem dan contact op met het bestuur via eindhoven@khn.nl.

Sterkte aan eenieder!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens