De gemeente Nissewaard heeft ons een brief gestuurd om de stand van zaken rondom een aantal onderwerpen mede te delen.

De brief tref je hier aan.

Horeca werkgroep
Er zal dit jaar gestart worden met een horeca werkgroep. Doel is om de stem van de horeca niet alleen onder de aandacht te brengen, maar ook concreet stappen te zetten op diverse thema’s. Mocht je interesse hebben? Mail dan naar r.beijen@khn.nl.

MKB-vriendelijkste gemeente
Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, voor leefbare binnensteden, voor welvaart, enz. Daarom vinden wij het, als gemeente, belangrijk om te weten of wij op de goede weg zitten of welke onderdelen van ons beleid volgens jou beter kunnen. Daarnaast zijn wij benieuwd hoe je de dienstverlening van de gemeente ervaart rondom de huidige coronacrisis en hoe wij je als gemeente extra kunnen ondersteunen. Met deze inzichten proberen wij eraan bij te dragen dat je op een prettige en succesvolle manier kunt blijven ondernemen in onze gemeente. Wil je zo vriendelijk zijn om de vragenlijst uiterlijk voor 30 november 2020 in te vullen? Gebruik deze link om de vragenlijst in te vullen:

Andere vragen of opmerkingen die je graag wil bespreken?
Je kan altijd contact opnemen met Renata Beijen regiomanager KHN 06 57 07 87 74 of mail naar r.beijen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens