Op dinsdag 29 november kwam het bestuur van KHN Zandvoort voor de laatste keer dit jaar bij elkaar om te spreken over wat er allemaal speelt in de lokale horeca.

De afgelopen periode waren zowel de deelmobiliteit als het nieuwe parkeerplan een terugkerend onderwerp tijdens de vergaderingen. Inmiddels zijn over beide onderwerpen door OBZ evaluaties opgesteld waarin ook het bestuur van KHN Zandvoort zich kan vinden. Lees hier de evaluatie deelmobiliteit en de evaluatie parkeerbeleid terug.

Vanuit het bestuur zal steeds een afvaardiging deelnemen aan de klankbordgroep toerisme van Linda Demmers. De eerste bijeenkomst wordt bijgewoond door regiomanager Ivo Berkhoff. Vervolgens zal steeds gekeken worden of ook een ander bestuurslid in de gelegenheid is de sessies bij te wonen.

Vanuit KHN was er ook nog nieuws:

  • De afdelingsvoorzitters van regio Noord-Holland komen op 20 februari naar Zandvoort voor de Regio Bijeenkomst. Het plan is om dit op het circuit te doen met een inspirerende spreker en een activiteit. Uiteraard zal er dan een afvaardiging vanuit KHN Zandvoort aanwezig zijn.
  • De uniforme voorwaarden horeca zijn gewijzigd. KHN geeft aan dat het goed is dat alle horecaondernemers zich hiervan bewust zijn omdat het ook voor hen invloed kan hebben.
  • In samenwerking met COMCAM bieden zij KHN leden nu een exclusief aanbod met vaste, lage energieprijzen voor 2023 en 2024. De energiemarkt is momenteel gesloten maar voor nieuwe contracten (zowel variabel als vast) vanaf 1 februari kan je hier informatie vinden.

Algemene ledenvergadering

Op maandag 20 maart 2023 wordt de algemene ledenvergadering gehouden. Uiteraard zijn alle leden hierbij van harte welkom. De uitnodiging met het exacte programma volgt nog maar noteer deze datum alvast in je agenda!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens