Op 23 april van 15.00 tot 17.30 uur organiseert UWV een bijzondere editie van de UWV Meet & Match: Kies Kansrijk!

UWV heeft het bestuur van KHN Den Haag gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Wij willen u van harte uitnodigen om als werkgever aanwezig te zijn om werkzoekenden te ontmoeten en te interesseren voor een baan bij uw organisatie.

Kies Kansrijk!

Er zijn veel kansrijke sectoren met kansrijke beroepen. Daar wil UWV op dinsdag 23 april de schijnwerpers op zetten met het thema: Kies Kansrijk!

Tijdens dit event inspireren en interesseren we werkzoekenden voor beroepen die kansen bieden voor een duurzame carrière in de sectoren:

  • Zorg en Welzijn
  • Bouw en Techniek
  • Transport en Logistiek
  • Horeca

Als samenwerkingspartner hoort u daar zeker bij! Daarom nodigen we u van harte uit om erbij te zijn om uw enthousiasme voor de sector te delen en uw baankansen te presenteren.

Locatie ‘De Meppel’ in Den Haag

Een bijzondere editie vraagt om een bijzondere locatie. Van ROC Mondriaan mogen we ‘De Meppel’ gebruiken voor deze UWV Meet & Match. Een inspirerende locatie die leren, ontwikkelen en kansen ademt.

ROC De Meppel
Meppelweg 339
2544 AH Den Haag

Gemotiveerde werkzoekenden en studenten

Voor dit event nodigen we werkzoekenden uit onze WW-portefeuille uit om te ontdekken wat de kansrijke sectoren te bieden hebben. We willen hen inspireren met advies over loopbaan en scholing, met een cv check, én we willen hen interesseren voor een beroep in één van deze kansrijke sectoren. We willen ze graag kennis laten maken met u, met uw organisatie en met uw baankansen. Daarnaast worden door ROC Mondriaan ook studenten uitgenodigd die zich al willen oriënteren op een baan.

Wanneer, hoe laat, wat

Het event is op 23 april van 15.00 tot 17.30 uur. Uiteraard zorgen wij dat u als werkgever een eigen (sta)tafel heeft om uw organisatie te presenteren en op een informele manier werkzoekenden kunt ontmoeten. Ook is er ruimte voor een banier of vlag om uw eigen uitstraling mee te nemen. Parkeren kan, al dan niet betaald, in de omgeving.

Is uw organisatie erbij? Laat het snel weten!

Een persoonlijke kennismaking met een kop koffie in de hand zorgt voor laagdrempelige en verrassende ontmoetingen. De vorige edities waren succesvol en energiek. Bent u er dit keer bij?

We nemen graag de tijd om zoveel mogelijk werkzoekenden te bereiken. Daarom verzoeken wij u om ons zo spoedig mogelijk te laten weten of uw organisatie deelneemt. U kunt zich hiervoor aanmelden bij ondergetekende.
Wij reserveren dan een plekje. Ook kunnen we dan, samen met onze partners en ROC Mondriaan, veel ruchtbaarheid geven aan uw komst, zodat werkzoekenden ook speciaal voor u langs kunnen komen.

We zien u graag op 23 april!

Hartelijke groet,

Organisatie UWV Meet & Match Kies Kansrijk!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens