Momenteel is iedereen in volle voorbereiding op het nieuwe seizoen dat voor de deur staat. Uiteraard hoort daar ook personeel bij! Het is algemeen bekend dat personeel schaars is, wat voor onze sector een enorme uitdaging is.

Uit ervaring blijkt dat het het lastig is om momenteel op te vallen of aandacht te krijgen voor jouw openstaande vacatures. Door de versnippering is het lastig om de juiste kanalen te kiezen en als werknemer heb je vaak geen totaal overzicht van de openstaande vacatures omdat simpelweg niet elk bedrijf op alle beschikbare kanalen kan adverteren.

Vacaturekrant

Frank de Reu -voorzitter van regio Zeeland- heeft contact gehad met een organisatie die een vacaturekrant wil opzetten voor heel Zeeuws Vlaanderen. Hij is daar enorm enthousiast over en denkt dat de kracht in het collectief zit en de krant een goed inzicht geeft van de baanmogelijkheden in Zeeuws Vlaanderen.

Omdat:

  • Bij 115.000 lezers huis aan huis deze krant in de bus valt;
  • Diverse sectoren in 1 krant dus voor ieder wat wils (horeca, leisure, detailhandel en zorg);
  • Aanbod vaste aanstellingen en vakantie weekendjobs.

De komende weken zou je gebeld kunnen worden met de vraag om mee te doen. Uiteraard is iedereen hier vrij in, maar wellicht een mooie kans om jouw vacatures in de kijker te zetten!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens