Het einde van de pandemie is in zicht en we mogen steeds meer open. Goed nieuws! Maar het vinden van vakbekwaam personeel is dus steeds lastiger. Geldt dit ook voor jou? Heb je wel talenten in huis, maar zonder vakopleiding? Waarom dan niet zelf opleiden?

Het aantal vacatures in de horeca stijgt weer enorm en de verwachting is dat dit nog verder toe zal nemen. Het vinden van vakbekwaam personeel is dus steeds lastiger. De Twentsche School voor Horeca verzorgt SVH vakopleidingen voor zowel keuken-, bediening- en fastservice medewerkers. Bekijk voor meer informatie de flyer over de Twentsche School voor Horeca. Via hun opleidingen is het mogelijk je eigen personeel binnen 6 maanden (of korter) op te leiden. Je medewerker stroomt vakbekwaam en mét SVH vakdiploma uit.

De open dag vindt plaats op maandag 5 juli aanstaande van 15.00 - 19.00 uur, zie programma in bovenstaande bijlage.

Interesse en of vragen?

Neem contact op met Erik Wooldrik van Twentsche School voor Horeca. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 54 62 41 71 of e-mail naar erik@twentschefoodhal.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens