Fijn dat je erbij was of interesse hebt getoond in de bijeenkomst over "Ondernemen in het Maastricht van morgen" op 26 maart bij Brasserie Tapijn. Graag informeren we je over jouw bijdrage en het vervolg.

We waren zeer blij te zien dat alle partijen goed vertegenwoordigd waren, zowel retail als horeca, vastgoedeigenaren, gemeente en intermediaire partijen. We hebben toegezegd de presentatie toe te sturen, die tref je hier aan.

Belangrijkste conclusie is dat Kwaliteit het onderscheidende is dat Maastricht kan bieden. Er is behoefte aan hulp op het gebied van marketing & communicatie en koppeling aan het “grotere geheel”. Verder is vaak aangegeven dat je meer wil samenwerken met en tussen de verschillende actoren. Verbeteren van de samenwerking met de gemeente en een meer meedenkende opstelling van de gemeente is ook vaker genoemd. Een overzicht van jullie bijdragen vind je hier.

KHN Maastricht en Heuvelland wil graag samen met jou de handschoen oppakken. We willen invulling geven aan verdere samenwerking en concretisering van plannen. Twee punten moeten wat ons betreft snel opgepakt worden.

  1. Leegstand in de panden in de binnenstad moet niet leiden tot een achteruitgang van de bezoekersaantallen. We moeten, wellicht ook met kleinere maatregelen, zorgen dat leegstand niet verder het beeld van de stad bepaalt.
  2. Bezoekersaantallen op doordeweekse dagen stimuleren. Organiseren dat de bezoeker op maandag tot en met donderdag ook een boeiende stad aantreft. Samen met Maastricht Marketing en alle actoren in de stad moeten we inzetten op mooie belevenissen.

In oktober komt er een vervolg op deze krachtenbundeling en hopen we dat jij er weer bij bent. We gaan samen voor:

Maastricht: ‘Good Life Capital of Europe’
Mestreech: Hoofstad vaan ut good leve

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens