Na corona zijn afgelopen halfjaar de NIX 18 controles weer uitgevoerd bij de aangesloten horecazaken door Stichting NIX 18 Utrecht. Ook de gemeente heeft NIX 18 controles uitgevoerd. Daaruit kwam een score van slechts 10% goed.

Stichting NIX 18 Utrecht heeft het bestuur van KHN Utrecht gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste deelnemer/ collega ondernemer,

Na Corona zijn afgelopen halfjaar de NIX 18 controles weer uitgevoerd bij de aangesloten horecazaken. De score van de aangesloten zaken waren als volgt: 78% goed bij het eerste kwartaal en 57% goed bij het tweede kwartaal. Via de her controles werden er nog betere resultaten behaald (cijfers hiervan zijn volgende week bekend). Al waren er ook wat opstartproblemen m.b.t. de communicatie over sommige resultaten.

Ook de gemeente heeft NIX 18 controles uitgevoerd. Daaruit kwam een score van slechts 10% goed. Dat zijn horecazaken die helaas, zoals wij hebben begrepen, nu op de controlelijst staan en een waarschuwing hebben ontvangen.

Omdat wij nog een aantal punten door te nemen hebben met Bureau Objectief en de gemeente, is er een pauze ingelast. We gaan ervan uit dat de controles weer z.s.m. zullen aanvangen en daarmee het nieuwe contractjaar in zal gaan.

Kosten deelname

De kosten komen op 520,- euro per deelnemer (voor 4 kwartalen). Dit t.b.v. alle controles (incl. her controles) door Bureau Objectief, de verwerking en uitwerking daarvan, kosten voor de stichting zelf en kosten t.b.v. voorlichting- en ‘promotie’ materiaal. KHN Utrecht zal voor KHN leden een bedrag van 35,- euro beschikbaar stellen waarmee de kosten voor KHN leden 485,- euro bedragen.

Wellicht komt er nog een subsidiebedrag per deelnemer beschikbaar vanuit de gemeente of het ministerie van VWS, daarover zijn we in gesprek.

Bijeenkomst 1 februari

Hierbij nodigen wij jullie graag uit voor een bijeenkomst op woensdag 1 februari om gezamenlijk de ervaringen van de afgelopen periode- en de toekomst van stichting Nix18 te bespreken. Wij zijn enorm benieuwd of iedereen, net als ons, positief is om het komende jaar weer door te gaan. We zullen dan ook verder ingaan op de scores in vergelijking met de gemeente en in de rest van Nederland.

Verder delen we graag nog praktische tips & tricks en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Gezien de ervaringen is het goed om deze met elkaar te delen. Graag zien we jullie woensdag 1 februari in de Beurs aan de Neude, we starten om 16.00 uur. Na de bijeenkomst is, op vertoon van ID/leeftijd, de bar open voor drankjes & bitterballen.

Wil je ook meedoen? Welkom!

Doe je nog niet mee, maar ben je wel geïnteresseerd, dan ben je ook van harte welkom om aan te sluiten op 1 februari in de Beurs!

Voor vragen en opmerkingen kun je ons altijd mailen of bellen. Mocht er iets gewijzigd zijn mbt mailadressen of contactpersonen, laat dit dan ook even weten per mail.

Met vriendelijke groet,
Namens stichting NIX 18 Utrecht,

Theo Burger
Marcel Westerveld
Marco Terlou
nix18inutrecht@outlook.com

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens