Lees meer over het verkiezingsmanifest 2022. Met dit manifest vragen wij aandacht voor de belangen van ondernemers en zetten wij een aantal thema’s op de kaart waar juist ondernemers een grote bijdrage aan kunnen leveren.

Je leest het verkiezingsmanifest van KHN Den Haag, VNO-NCW regio Den Haag, MKB Den Haag, en Stichting Binnenstad Den Haag.

Gezamenlijke belangen

Op basis van de belangen van onze achterban en de speerpunten van onze organisaties zijn wij gezamenlijk tot dit verkiezingsmanifest gekomen. Hierbij staat het ondernemersbelang voorop. Het individuele belang van ondernemer, het floreren van de stad en het
ecosysteem waar wij onderdeel vanuit maken, het collectief, gaan echter hand in hand.

Post-corona economie

De coronacontext en -crisis, en met name het herstel van onze locale economie, heeft voor een groot deel de focus van dit manifest en de prioritering van onze standpunten bepaald. We kijken echter ook verder vooruit.

Vanuit ondernemerschap dragen wij met elkaar zorg voor een gezonde economie, een inclusieve stad en een stad waarin we in samenwerking aan innovatieve en duurzame oplossingen werken. Met elkaar zetten we Den Haag als stad van vrede en recht op de kaart.

Vragen

Voor vragen of feedback kun je contact opnemen met KHN Den Haag: denhaag@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens