Op donderdag 12 en 19 september a.s. zal de donderdagse warenmarkt worden gehouden op de Burgwal, Brabantse Turfmarkt en Molslaan. Goed om jouw gasten en medewerkers hierover te informeren. 

De reden dat de warenmarkt twee donderdagen wordt verplaatst, is dat er op deze dagen kermis op de Markt is en er tv-opnames door Omroep Max worden gemaakt.

Wat betekent de verplaatsing voor omwonenden en bedrijven?

  • De firma Bijleveld zal op woensdag 11 en op woensdag 18 september om 18.00 uur beginnen met de opbouw van de warenmarkt. De eilandterrassen moeten op dat tijdstip ontruimd zijn.
  • Gevelterrassen kunnen blijven uitstaan.
  • De boomkransterrassen van Kaldi en Café Vanouds De twee kruikjes aan de
    Molslaan moeten worden ontruimd
  • Tijdens de warenmarkt kunnen bedrijven niet bevoorraad worden
  • Verhuizingen zijn op deze dagen niet mogelijk
  • Auto's kunnen niet tot de voordeur komen
  • Huisvuil of bedrijfsafval wordt op 12 en 19 september niet opgehaald. Je kunt wel gebruikmaken van de ondergrondse containers.

Bijeenkomst evaluatie 4 september
Tot nu toe was de vaste uitwijklocatie voor de donderdagse warenmarkt de Paardenmarkt. In de afgelopen jaren is de warenmarkt daarnaast ook enkele malen verplaatst naar de Burgwal, Brabantse Turfmarkt en Molslaan. Daarbij is de afspraak gemaakt dat laatstgenoemde uitwijklocatie met alle betrokkenen tijdens een bijeenkomst wordt geëvalueerd. Op basis van de uitkomsten van deze evaluatie vindt verdere besluitvorming plaats. Daar kun je dus ook jouw opmerkingen hierover kwijt. Deze evaluatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 4 september, van 19.30 tot 20.30 uur in de commissiekamer van het stadhuis op de Markt.

Je bent hierbij van harte uitgenodigd door de gemeente en je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens