Na twee jaar vond er gelukkig weer een algemene ledenvergadering (ALV) plaats op locatie. We waren te gast bij Sjiek aan de Amstel in Uithoorn. Wat werd er zoal besproken?

Allereerst werd er kort stilgestaan bij de afgelopen, moeilijke corona-periode. En de komende tijd die ook pittig wordt voor de meeste ondernemers vanwege het personeelstekort, de stijgende prijzen en de schulden die moeten worden terugbetaald.

De meeste ondernemers hebben het weer lekker druk, de gasten weten de weg naar de horeca gelukkig weer goed te vinden. De samenwerking met de verschillende gemeenten kwam ook aan bod. In de ene gemeente gaat dit makkelijker en is er meer bereikt dan in de andere. Het bestuur blijft in gesprek om het contact goed te houden en om zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Daarnaast kwam er een aantal bestuurlijke zaken aan bod, zoals de goedkeuring jaarrekening 2021, de lokale bijdrage, statutenwijziging en wisseling bestuursleden. Natasha Verheij heeft na 10 mooie jaren het stokje overgedragen aan Sanne Mooij. Uiteraard werd Natasha in het zonnetje gezet en bedankt voor haar inzet, positieve bijdrage en gezelligheid.

Verslag

Op Mijn KHN kun je het verslag van de ALV van KHN Amstelland downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Volgende vergadering

De volgende vergadering staat gepland op maandag 30 mei aanstaande in Amstelveen. Je bent van harte welkom om deze bij te wonen, wij ontvangen jouw aanmelding graag via amstelland@khn.nl.

Heb je de facebookpagina van Amstelland al geliked? Hier volg je altijd het laatste nieuws: KHN Amstelland | Facebook.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens