Op 15 maart jl. vond de algemene ledenvergadering van KHN De Ronde Venen plaats. Kon jij niet bij de vergadering aanwezig zijn? Lees dan het verslag van deze bijeenkomst.

Tijdens de ALV zijn er verschillende onderwerpen besproken, uiteraard de Corona situatie en de huidige situatie met de hoge energieprijzen en grondstoffen. Maar ook is het net opgehaald bij de leden welke onderwerpen meegenomen kunnen worden naar het overleg met de gemeente. Tevens zijn het nieuwe beleidsplan en de nieuwe afdelingsstatuten besproken.

Vragen
Mocht je naar aanleiding van de notulen, de nieuwe statuten of het beleidsplan nog vragen en op/aanmerkingen hebben dan kun je altijd contact opnemen met regiomanager Simone van Laar (s.vanlaar@khn.nl / 06 22 80 68 92) of een van de bestuursleden. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens