Het bestuur van KHN Etten-Leur wil jou graag bedanken voor zijn/haar aanwezigheid bij de algemene ledenvergadering. Kon jij niet bij de ledenvergadering aanwezig zijn? Lees dan het verslag van deze bijeenkomst en wat onze plannen zijn voor 2023.

We hopen volgend jaar op een nog betere opkomst. KHN zijn wij tenslotte allemaal.

Afgelopen jaren hebben we ondanks corona toch wat successen mogen vieren, wij delen deze graag zodat iedereen op de hoogte is.

  • Er is mede door de toeristenbelasting geld vrij gekomen voor citymarketing, eind December is de eerste campagne: “Laat je betoveren in Etten-Leur” daarvan betaald. Dit resulteerde in een bereik van 1.000.000 views. Wij zijn van plan om ervoor te zorgen dat er jaarlijks meerdere soortgelijke campagnes komen zodat we meer gasten naar Etten-Leur kunnen trekken.
  • De precariorechten en belastingen die vrijgesteld zijn tijdens de corona periode.
  • Aandacht in de beleidsplannen van meerdere politieke partijen in de lokale horeca.
  • Het gesprek met de gemeente is makkelijker, opener en frequenter geworden. Zo praten wij regelmatig met de wethouders en betrokken ambtenaren.
  • We waken voor een juiste besteding van de toeristenbelasting, zodat we meer gasten trekken naar onze recreatie en horeca.

Verslag algemene ledenvergadering

Op Mijn KHN kun je het verslag van de algemene ledenvergadering downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Plannen voor 2023

In 2023 gaan wij ons verder inzetten voor een mooier, gastvrijer en drukker Etten-Leur. In ons beleidsplan kun je daar meer over lezen. Wil je daar graag een keer over kletsen, dan mag je ons altijd benaderen via ettenleur@khn.nl. Wij hopen in 2023 jou als ondernemer nog meer te betrekken bij onze plannen, samen staan we immers sterker. Wij zijn op zoek naar enthousiaste bestuursleden en ondernemers die met ons mee willen denken.

Het werk wat wij voor jou doen, doen wij op vrijwillige basis. In dat werk worden wij gesteund door de organisatie van KHN, door betaalde professionals op vlakken zoals bijvoorbeeld: wetgeving, politiek, financiën, bestuurskunde en vele andere zaken. Een bestuursfunctie, lijkt jou dat wat? Dan drinken we graag een keer koffie en bespreken we de vele voordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens