Op dinsdag 29 november vond de algemene ledenvergadering van KHN Gemert-Bakel plaats bij Foodies & Zo in Handel. Waar werd er zoal over gesproken?

Een volle agenda met veel leuke interactie: terugblik 2022, vooruit kijken naar 2023, financiƫn, speerpunten voor onze afdeling en gemeentezaken, de hoge energie- en gasprijzen en ook de krapte op de arbeidsmarkt. En uiteraard, hoe gaat het met jou?

Verslag algemene ledenvergadering

Op Mijn KHN kun je het verslag van de algemene ledenvergadering van KHN Gemert-Bakel downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

WhatsApp groep

Goed om te weten is dat er van de lokale afdeling van KHN Gemert-Bakel een ledenApp is. Heb je interesse om hieraan deel te nemen? Meld je aan via gemertbakel@khn.nl of bel met een bestuurslid. Dan voegen wij je toe.

Vragen

Heb je naar aanleiding van het verslag nog vragen of wil je ons gewoon eens spreken? Mail ons dan op gemertbakel@khn.nl en wij nemen contact met je op.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens