Op 2 december vond de (online) algemene ledenvergadering van KHN WOM plaats. Kon jij niet bij de vergadering aanwezig zijn? Lees dan het verslag van deze bijeenkomst.

Tijdens de ALV zijn er verschillende onderwerpen besproken, uiteraard de huidige situatie en de geldende maatregelen. Maar ook is Roos van der Woude -eigenaresse van Het wapen van Linschoten- geïntroduceerd als nieuwe bestuurder van het bestuur van de afdeling Woerden, Oudewater en Montfoort. Tevens zijn het nieuwe beleidsplan, de nieuwe afdelingsstatuten en het huishoudelijk reglement besproken.

Vragen

Mocht je naar aanleiding van de notulen, de nieuwe statuten, beleidsplan of het huishoudelijk reglement nog vragen en op/aanmerkingen hebben dan kun je altijd contact opnemen met regiomanager Simone van Laar (s.vanlaar@khn.nl / 06 22 80 68 92) of een van de bestuursleden.

Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je bovenstaande documenten. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Voor nu fijne feestdagen, geniet van familie en vrienden en proost op een beter 2022!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens