Op 27 januari jongstleden heeft de jaarlijkse ALV plaatsgevonden van KHN Bernheze. Vanwege de huidige maatregelen geen fysieke bijeenkomst, maar allen vanachter de monitor online "en thuis aan de koffie".

Bekijk hier het verslag en de begeleidende PowerPoint presentatie van onze ALV. Daarnaast was er ruim aandacht, door de heer Top, voor de lancering van de Brabantse Juweeltjes. Je dient ingelogd te zijn om deze documenten in te kunnen zien.

Weetjes

  • Online webinar op donderdag 4 februari 2021, meld je aan en ben erbij! (bedrijven@bernhze.org)
  • Ben je al lid van onze besloten facebookgroep KHN Afdeling Bernheze?
  • KHN Bernheze WhattsApp groep? Iets voor jou, meld je aan via 06 27 42 36 56.

Als bestuur van KHN Bernheze zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega bestuurder(s). Ben jij deze bevlogen ondernemer die in kansen voor onze branche denkt en mogelijkheden ziet om samen met ons aan de slag te gaan? Dan zien we jouw aanmelding graag tegemoet! KHN zijn we samen...

Vragen
Mochten er vragen zijn naar aanleiding van de stukken, heb je een leuke suggestie of denk je 'besturen KHN, dat is iets voor mij'? Wij horen het graag! Mail naar bernheze@khn.nl.

Alle goeds en blijf gezond!

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Contactgegevens