Op donderdag 3 maart is het bestuur van KHN Enkhuizen bij elkaar gekomen voor een bestuursvergadering. Benieuwd wat er besproken is? Hieronder lees je het.

Winterterrassen en jaarrond horeca

Thomas heeft 25 januari ingesproken in de raadsvergadering. Veel politici staan wel achter winterterrassen. De vraag is of panden die monument zijn ook een winterterras mogen plaatsen. Aan de gemeente wordt gevraagd of we ook dit jaar weer gebruik mogen maken van de uitgebreide terrassen.

Overleg met gemeente

Het volgende overleg is op maandag 11 april om 14.00 uur. Punten: coronaterrassen, winterterrassen, voorstellen nieuwe wethouder, parkeerbeleid en toekomstvisie nieuwe raad. Heb je andere punten die je besproken wilt hebben? Laat het ons weten.

Algemene ledenvergadering 28 maart

Op maandag 28 maart aanstaande is de algemene ledenvergadering bij Hotel Snouck van Loosen met wijnproeverij. Als je je nog niet hebt opgegeven, kun je dat alsnog doen door een mail te sturen naar enkhuizen@khn.nl. We zien je graag!

Volgende vergadering

De volgende vergadering vindt plaats op woensdag 18 mei. Vind je het leuk een keer een vergadering bij te wonen? Neem contact op met Thomas de Boer -voorzitter- of stuur een mail naar enkhuizen@khn.nl.

Werkbezoek Dirk Beljaarts en Saskia Geraeds

Dirk Beljaarts en Saskia Geraerds -bestuurslid Landelijk Bestuur- komen op een tweedaags werkbezoek in Noord-Holland. Op maandag 9 mei komen zij naar Enkhuizen, Hoorn en Medemblik.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens