Op dinsdag 1 is het bestuur van KHN Hoorn bij elkaar gekomen voor een bestuursvergadering. Benieuwd wat zij besproken hebben? Hieronder lees je het.

Bestuurszaken

Er is plaats voor nieuwe bestuursleden. Vind je het leuk een keer een vergadering mee te maken? Neem dan contact op met René Stam, voorzitter, of stuur een mail naar hoorn@khn.nl.

Winterterrassen

Het bestuur is nog steeds in gesprek met de gemeente over winterterrassen. Hier zitten nogal wat voorwaarden aan. Zo mag het niet tegen monumenten, niet in een winkelstraat, enz. Met al deze voorwaarden kan er maar bij een paar panden een winterterras neergezet worden. Binnenkort worden de kaders duidelijk en komt er een pilot voor iedereen die mee wil doen.

Werkbezoek Dirk Beljaarts en Saskia Geraeds

Dirk Beljaarts en Saskia Geraeds -bestuurslid Landelijk Bestuur- komen op een tweedaags werkbezoek in Noord-Holland. Op 9 mei komen zij naar Enkhuizen, Hoorn en Medemblik.

Inschrijving leidinggevenden

Het inschrijven van een leidinggevende kost geld. Het bestuur is met de gemeente in overleg om dit kosteloos te maken.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens