Op woensdag 27 januari jongstleden vond de digitale bijeenkomst over de beleidsregels horeca in de binnenstad plaats.

Op uitnodiging van de gemeente hebben Harold van der Meer en Jimmy Devilee, namens het bestuur van KHN Bergen op Zoom, hun eerste bevindingen gedeeld met de aanwezigen. Als bestuur zijn wij ons bewust van de huidige en toekomstige uitdagingen (mede als gevolg van de coronacrisis) die de gemeente heeft in het tegengaan van leegstand in de binnenstad. Echter, heeft het bestuur vraagtekens geplaatst bij de wijze waarop de gemeente voornemens is dit te gaan bestrijden: 'Horeca categorie 1 toe staan in de aanloopstraten richting het centrum'.

Wethouder De Lange van gemeente Bergen op Zoom aan het woord

Tijdens het gesprek heeft wethouder De Lange het woord over de situatie in De binnenstad. De binnenstad vitaal en leefbaar houden voor de toekomst is een urgente, complexe en langdurige opgave. Bekijk hier hetgeen wat is besproken, alsmede de presentatie.

Deze week wordt het besluit van het college over de (concept) beleidsregels via de openbare besluitenlijst gepubliceerd op de gemeentelijke website. We worden hierdoor op de hoogte gesteld door Chantal de Munck, adviseur binnenstad.

Heb je nog vragen?

We kunnen ons voorstellen dat het lezen van de beleidsregels en presentatie verdere vragen oproept. We ontvangen je vragen en/of ideeën dan ook graag per e-mail bergenopzoom@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens