Op maandag 11 december vond ons tweejaarlijkse HR-overleg plaats in de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam.

We waren blij met de grote belangstelling voor deze bijeenkomst, met 150 deelnemers was er een volle zaal met geïnteresseerden.

De bijeenkomst stond in het teken van opleiding en training; met een uitleg over de -voor leden van KHN Amsterdam- gratis vakgerichte E-learnings van het SVH
en een inkijkje in de nieuwste managementvaardigheden trainingen die een onderdeel zijn van het uitgebreide trainingsaanbod van de KHN Academie Amsterdam.

Verder was er veel tijd ingeruimd voor de toelichting op het onderhandelingsresultaat van de nieuwe horeca-CAO. Kirsten van der Vliet (CAO en arbeidsvoorwaarden specialist KHN) heeft de aanwezigen meegenomen in het proces van de totstandkoming en een uitgebreide uitleg gegeven op alle veranderingen zoals het nieuwe loongebouw.

Bijlagen:

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens