Op woensdag 28 november werd een extra Ledenbijeenkomst gehouden in CR De Witte Leeuw in Raamsdonksveer. 

Aanleiding was het vaststellen van de levendigheidagenda door het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Geertruidenberg. Dit is gebeurd zonder enig overleg met het afdelingsbestuur. Daarom is een brief verstuurd aan het college van B&W, waarin onze zorgen over de toekomst van de bedrijven van onze leden kenbaar is gemaakt.

Tijdens deze extra ledenvergadering is nogmaals geconstateerd dat de aangekondigde maatregelen een regelrechte bedreiging zijn voor de bestaande voorzieningen. Vervolgens is gekeken naar alternatieven, die het bestuur tijdens een overleg op 9 januari gaat voorleggen aan het college van B&W.

Meer informatie kun je vinden in het verslag van de extra Ledenbijeenkomst. (Let op! U moet inloggen om het verslag te downloaden).

Vragen?
Heb je vragen over dit verslag of wil je nog iets toevoegen, neem dan contact op met één van de bestuursleden of geef ze door via geertruidenberg@khn.nl.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens