Op 7 mei vond het maandelijkse overleg plaats van het bestuur van KHN Edam-Volendam. Koen Jansen en Sander Schaepman sloten aan namens de gemeente.

Op dinsdag 7 mei heeft het bestuur van KHN Edam-Volendam haar bestuursvergadering gehouden. De belangrijkste punten uit deze vergadering lees je hieronder. Tijdens het overleg sloten Koen Jansen en Sander Schaepman aan namens de gemeente, zij zijn verantwoordelijk voor integrale veiligheid. Wij hebben met hen besproken dat er vanuit ons de wens ligt om met de gemeente een vertrouwensband op te bouwen. Elkaar informeren en adviseren, dit komt de communicatie tussen beide partijen ten goede en daardoor kunnen we veel beter gaan samenwerken in de toekomst.

De volgende punten zijn nadien besproken:

  • De aanvraag van een gewijzigde vergunning met 5 nieuwe deelnemende bedrijven voor de CHO is dinsdagmiddag op de post gegaan
  • Alle optredens, voorstellingen en andere activiteiten in de PX worden bijgehouden zodat we weten wat er speelt. We wachten nog op een reactie van het college uit het laatste bestuurlijke overleg.
  • Er zullen een aantal ondernemers uit Kampen naar Hotel Spaander komen op maandag 13 mei. Zij gaan daar, na een rondleiding, met TOP in overleg over de manier waarop e.e.a. in Kampen is georganiseerd.

Bestuurlijk overleg gemeente

Op 13 juni vindt er weer bestuurlijk overleg met de gemeente plaats. De punten die wij willen inbrengen tijdens dit overleg zullen op de bestuursvergadering van 4 juni geïnventariseerd worden. In juni wordt de kader nota van 2024 openbaar. Wij zullen dit stuk en de vraag welke invloed de nota heeft op de horeca heeft tijdens het overleg van 13 juni inbrengen.

Memo als uitgangspunt voor gesprekken met de gemeente of andere bredere festiviteiten

In de memo staat beschreven wat de rol is van het bestuur van KHN Edam-Volendam bij en rondom evenementen. Onze rol is bij de gemeente niet altijd even duidelijk daarom is dit stuk op papier gezet. Het betreft een intern stuk, niet bedoeld voor andere partijen, via de backoffice (backoffice@khn.nl) kun je de memo opvragen we nodigen je uit erop te reageren naar edamvolendam@khn.nl.

Volgende bestuursvergadering vindt plaats op dinsdag 4 juni

KHN Edam-Volendam vergadert iedere eerste dinsdag van de maand en geregeld schuift de gemeente aan. Het volgend overleg is op dinsdag 4 juni om 10.00 uur.

Heb je punten die we mee kunnen nemen in de bestuursvergadering of in het periodieke overleg met de gemeente? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Like KHN Edam-Volendam op Facebook of volg ons via www.khn.nl/edam-volendam.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens