Graag willen wij jou, als lid van KHN Steenwijkerland, op de hoogte brengen van onze lokale initiatieven.

Tijdens het veiligheidsberaad van 22 september jongstleden, heeft het kabinet aangekondigd de veiligheidsregio’s een specifieke uitkering te verstrekken voor het ondersteunen van de naleving van de controleplicht van het CoronaToegangsBewijs (CTB) op locaties waar dat verplicht is. Het doel van deze uitkering is om de naleving van de controle op CTB’s en identiteitsbewijzen te ondersteunen en vergemakkelijken voor degenen die hier in de werkpraktijk mee te maken hebben.

Daar wij van mening zijn dat dit geld ook toebehoort aan de horeca, die al enige tijd QR plichtig is, hebben wij de gemeente Steenwijkerland enkele weken gevraagd naar de besteding van dit geld en deze suggestie aangedragen.

Tot dusver hebben wij nog geen concreet antwoord mogen ontvangen op onze vraag van de gemeente Steenwijkerland, maar brengen we jou zo snel mogelijk op de hoogte van de uitkomst van de gesprekken die hierover plaatsvinden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens