Op 18 januari 2022 willen wij de algemene ledenvergadering (ALV) houden van Oost-Zeeuws Vlaanderen. De locatie en agenda volgt binnenkort.

Koninklijke Horeca Nederland komt op voor de belangen van de horeca. KHN Oost-Zeeuws-Vlaanderen zorgt voor lokale ondersteuning in onze eigen regio voor de gemeente Hulst en alle buitenkernen. Elke afdeling heeft haar eigen bestuur met als doel bepaalde regionale thema’s voor de horeca te benadrukken.

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden

In Zeeland zijn bijna 1000 horeca bedrijven. Binnen onze afdeling van Oost-Zeeuws-Vlaanderen proberen we gesprekspartner te zijn voor onze ondernemers maar ook richting de gemeente Hulst. We volgen ook nauwgezet het regionale horecabeleid en communiceren eventuele actuele aanpassingen naar onze leden. De afdeling KHN Oost-Zeeuws-Vlaanderen is vertegenwoordigd in het regiobestuur van KHN regio Zeeland.

Heb je interesse in deze functie lees dan hier het profiel. Voor meer informatie en je kandidaat stellen kun je mailen naar oostzvl@khn.nl t.a.v Hans Beaart, voorzitter of Anneke Biddelo penningmeester/secretaris (06 23653999).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens