Wil je iets organiseren tijdens de wielerronde (1 september 2024) en de kermis 4 t/m 6 september 2024? Vraag dan vóór 17 mei 2024 een vergunning aan.

Voor een snelle afhandeling van de vergunningaanvraag is het belangrijk dat je deze op tijd en compleet indient via de website van de gemeente. Ook moet een horecaondernemer namens KHN Heemskerk een aanvraag indienen voor een collectief terras tijdens de drie kermisdagen.

Met deze vergunning is het mogelijk dat er alcoholhoudende drank in een aangewezen gebied op de openbare weg genuttigd kan worden en kunnen horecaondernemers tijdens de kermisdagen (woensdag, donderdag en vrijdag) optreden tegen het meenemen en gebruiken van alcoholhoudende drank op de openbare weg.

Voeg bij de aanvraag de volgende bijlagen:

  • Een duidelijke situatietekening van het evenemententerrein (op schaal) met daarin de objecten ingetekend (inclusief de afmetingen hiervan) die je gaat plaatsen en een legenda.
  • Een veiligheidsplan met risicoanalyse.
  • Een inventarisatie van etenswaren en/of dranken die verkocht worden.
  • Een kopie van de overeenkomst met het beveiligingsbedrijf.
  • Een post- en takenplan voor de inzet van de beveiligers (met ook de inzettijden) en pasnummers van beveiligers.

Evenement melden of vergunning aanvragen

Aanvragen vóór 17 mei 2024 via de website van gemeente Heemskerk. Dit kan via een formulier op de website: Evenement melden of vergunning aanvragen | Gemeente Heemskerk

Voor vragen neem contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0251 of per e-mail naar post@heemskerk.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens