Veel horecaondernemers hebben zich al aangemeld voor deelname Protocol CHO. Heb jij het aanmeldformulier nog niet ingevuld? Doe dit dan zo snel mogelijk. Onderstaand lees je meer over de gewijzigde procedures.

Zoals je wellicht weet, hebben we in het verleden in Sittard-Geleen een collectieve horecaontzegging (CHO) gehad.

Dit is een door KHN, de gemeente, politie en Openbaar Ministerie (OM) goedgekeurde manier om mensen die zich misdragen hebben in alle deelnemende horeca te weigeren. Zo kun je bewezen raddraaiers buiten houden én het werkt afschrikwekkend naar mensen, het spreekt zich namelijk rond in ‘het wereldje’ dat je je in Sittard-Geleen moet gedragen.

Nieuwe privacyregels en gewijzigde procedures

De oude CHO is verlopen en de privacyregels zijn aangepast, waardoor de oude CHO ook makkelijker aan te vechten was. Daarom moest er een nieuwe komen.

In deze brief vind je meer uitleg en alles over de gewijzigde procedures. Daar ontkomen we niet aan! Tevens vind je het aanmeldformulier.

Goedkeuring

Wanneer we genoeg aanmeldingen hebben, kan de goedkeuring aangevraagd worden bij de Autoriteit Persoonsgegevens en dat duurt nog een tijdje. Uiteraard word je nog geïnformeerd zodra de CHO is goedgekeurd en dus ook gebruikt kan worden. Dan volgen ook de nieuwe formulieren.

We hopen weer op ruime deelname!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens