Een extra nieuwsbericht naar aanleiding van ons gesprek van vrijdagmiddag 16 oktober bij de Gemeente Venlo. Bij dit gesprek met de gemeente Venlo waren naast onze burgemeester Scholten ook wethouder Erwin Boom en ambtenaren van de gemeente Venlo aanwezig.

In ons overleg hebben we aangedrongen op samenwerking en ondersteuning voor onze horecabedrijven. Meer dan ooit heeft onze branche behoefte aan duidelijkheid en eensgezindheid. In maart overviel dit alles ons, niemand die wist wat er zou gaan gebeuren. Samen kunnen we nu een plan maken, een plan voor de toekomst en een plan dat een stip vormt aan onze horizon.

Een idee dat door beide partijen als zeer positief werd ervaren en wat we dan ook samen gaan oppakken. Volgende week willen we al een plan klaar hebben liggen voor na deze lockdown en daarvoor hebben we jullie input nodig. Wat is er volgens jou nodig om deze crisis te overleven, wat kunnen we zelf doen, wat zou de gemeente kunnen doen, wat kunnen we samen doen, kortom … hoe zorgen we ervoor dat Venlo na de lockdown weer bruist als nooit te voren? We ontvangen jouw ideeën hierover graag via grootvenlo@khn.nl.

We kunnen dit alleen samen en laten we duidelijk zijn dat het nu niet verstandig is om de randjes van de regels op te zoeken.

Lieve horecaondernemers en personeel, houd vol en samen komen we hier doorheen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens