Zandvoortse horecaondernemers kunnen kosteloos professioneel advies aanvragen bij Koninklijke Horeca Nederland en gemeente Zandvoort.

De gemeente Zandvoort en Koninklijke Horeca Nederland werken samen en bieden kosteloos professioneel advies aan Zandvoortse horecaondernemers. Het doel is om ondernemers hiermee een steun in de rug te geven om sterker uit de coronacrisis te komen. Ondernemers kunnen kiezen uit verschillende onderwerpen waar zij een adviesvoucher voor kunnen ontvangen. Denk hierbij aan advies over vergunningen, contracten, betalingsmaatregelen of aanvragen van landelijke steunmaatregelen. In een tijd waarin de actualiteit zich razendsnel blijft ontwikkelen en de horecabranche vele uitdagingen heeft, is professioneel advies belangrijker dan ooit.

Het aanbieden van professioneel advies voor ondernemers is één van de maatregelen van het Corona Herstelplan van Zandvoort. Ook zijn er maatregelen genomen om ondernemers te helpen structureel te verbeteren.

Professioneel advies

Horecaondernemers zijn zwaar getroffen als gevolg van de coronacrisis en verkeren soms in financiële moeilijkheden. Koninklijke Horeca Nederland stelt professionele kennis en ondersteuning beschikbaar om inzicht te krijgen in de actuele bedrijfspositie en biedt mogelijkheden om deze te verbeteren. De volgende adviestrajecten worden aangeboden:

  • Advies bij aanvragen (landelijke) steunmaatregelen, zoals de NOW (Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid) en TVL (Tegemoetkoming Vaste Lasten)
  • Vergunningencheck om snel en eenvoudig inzicht te hebben in de regels en of de onderneming hier aan voldoet.
  • Contractencheck voor een huurovereenkomst, koopovereenkomst of arbeidsovereenkomst.
  • Huuradvies over de persoonlijke situatie van de desbetreffende horecaondernemer
  • Bedrijfs Ondersteuning Corona voor ondernemers die (betalings)problemen hebben of willen voorkomen

Aanvragen advies

Zandvoortse horecaondernemers kunnen vanaf 1 oktober gebruik maken van één van de adviesvouchers. Vanaf deze datum kan er contact opgenomen worden met de regiomanager van Koninklijke Horeca Nederland, Ivo Berkhoff via 06-51174294 en/of i.berkhoff@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens